Ceres Finance Logo   Inloggen Exact Online  Exact Online
home administratieve dienstverlening online boekhouden belastingzaken loonadministratie werkwijze contact
 
Administratieve dienstverlening
Uw financiële administratie is bij CERES in goede handen. Verschillende relatiebeheerders houden zich bezig met hun eigen portfolio aan relaties . Dat betekent altijd dezelfde contactpersoon, omdat wij vinden dat administratievoering gepaard gaat met vertrouwen en het noodzakelijk is dat u met uw eigen contactpersoon een vertrouwensband opbouwt.

Verder kunt u een deel van uw administratie bij CERES onderbrengen, maar ook vragen of zij uw onderneming vanaf de oprichting wil assisteren. CERES heeft talrijke starters geadviseerd over en geholpen bij de financiering van hun onderneming. Dit start bij een cijfermatige onderbouwing van het ondernemingsplan. Het bureau onderhoudt goede relaties met verschillende banken en dit helpt starters als zij naar de bank gaan om hun financiering rond te krijgen.

Profiterend van haar jarenlange ervaring brengt CERES een advies uit over welke ondernemingsvorm het beste bij u past. Zij maakt tevens de onderhandse contracten, legt de contacten met de notaris en vraagt belastingnummers aan. Hieruit volgt vanzelf-sprekend administratie. Als extra service kunt u gebruik maken van het relatienetwerk van CERES, bestaande uit fiscalisten, banken, registeraccountants, notarissen, makelaars, assurantietussenpersonen en pensioenadviseurs. Zo kunt u ál uw financiële zaken via CERES laten verzorgen. Daarnaast verwerkt CERES niet alleen cijfers, maar interpreteert ze ook. In goed overleg en op basis van onderzoek kan zij u voorzien van een financiële strategie die richting geeft aan het te volgen beleid.
Ceres Finance Logo CERES finance
(bezoek op afpraak)
T 0512 539 835
E info@ceresfinance.nl
W www.ceresfinance.nl
LinkedIn Exact Online
Disclaimer